Category Archives: 2020

Katwijk

De Katwijkervereeniging organiseert een expo veiling via internet voor het goede doelen project “Kunst doet Leven” . Dit jaar is de opbrengst van de geveilde schilderijen bestemd voor Alzheimer Nederland.

Start van de veiling is tegelijkertijd met de opening van de te veilen kunst: 29 februari 2020 om 16.00 uur in Duna Atelier, Katwijk. In het Duna Atelier kunt u de kunst bewonderen om vervolgens thuis via internet een bod uit te brengen via de website: www.schilderenaanzee.nl/veiling. Tevens zal door de Katwijkervereeniging verkregen kunst geveild worden via dezelfde website.

Flor de fango

Robin & Kees zullen wellicht in najaar 2020 exposeren in Arnhem ter ere van jubilerende dansschool flor de fango. “Flor de Fango” is de naam van de Arnhemse tango dansschool die dit jaar zijn 30 jarig lustrum viert. Ter gelegenheid hiervan is een nieuwe website gebouwd die tango en kunst met elkaar verenigt: tangokunst.com

De organisator,Jan van Laarhoven, wil in het najaar van 2020 enkele schilderijen die op de website zijn verschenen exposeren ter gelegenheid van het lustrum. Robin en Kees hebben enkele coproducties voor dit lustrum mogen aanleveren. Hieronder een overzicht van de werken die te zien zullen zijn.