Category Archives: 2021

Gepubliceerd in 2021

Expositie haagse school

Op 4 september 2021 was er in Nieuwkoop weer een plein-air schilderevenement. Schilderen in de stijl van de Haagse School.

Alle producties zijn tentoongesteld in  galerie Rijlaarsdam in Nieuwkoop. Expositie is tot 21 november te bewonderen. Adres: Nieuwveense weg 59, 2421 LB Nieuwkoop.

Op 21 november wordt er een kunstprijs uitgereikt en de expo daar afgesloten. Hierna verhuist de expositie naar Den Haag, naar de Pulchri Studio op het Lange Voorhout.

Tijdsduur: 1 december tot 30 december 2021.

Robin heeft twee schilderijen gemaakt op 4 september.

Het restaurant het Vliegend Paard en buiten het centrum, het Wuivend Riet:

Tevens een korte film gemaakt tijdens de Haagse Schooldag:

expositie ‘stad’

In juni 2021 is bij het Duna atelier in Katwijk de expositie Stad.

De expositie duurt van 4 tot en met 27 juni 2021, hieronder de getoonde werken. Openingstijden elke vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 – 17.00. Robin zal vooral werken uit Curacao tentoonstellen.

Bekijk hieronder alvast een sneak preview

Meer info in programmaboekje expositie

Haagse schooldag 2021

Op uitnodiging worden kunstenaars uit heel Nederland  gevraagd om in Nieuwkoop en Noorden een dag in de voetsporen van de Haagse School schilders een kunstwerk te maken in hun eigen stijl en met zelfgekozen materialen.

Vanaf 15 september tot en met 21 november is er een expositie van alle werken te zien bij Hoeve Rijlaarsdam, Galerie & Beeldentuin in Nieuwkoop.

Omdat Nieuwkoop ook dit jaar het 750 jaar bestaan viert, kunnen wij u als deelnemer een tweede expositie aanbieden in “Pulchri Studio” te Den Haag. Pulchri was de thuishaven van de Haagse School schilders. Deze expositie duurt van 4 t/m 30 december 2021.

Meer informatie vindt u op onze website www.haagseschooldag.nl