Category Archives: Dans & zang

zang en dans

Flor de fango

Robin & Kees zullen wellicht in najaar 2020 exposeren in Arnhem ter ere van jubilerende dansschool flor de fango. “Flor de Fango” is de naam van de Arnhemse tango dansschool die dit jaar zijn 30 jarig lustrum viert. Ter gelegenheid hiervan is een nieuwe website gebouwd die tango en kunst met elkaar verenigt: tangokunst.com

De organisator,Jan van Laarhoven, wil in het najaar van 2020 enkele schilderijen die op de website zijn verschenen exposeren ter gelegenheid van het lustrum. Robin en Kees hebben enkele coproducties voor dit lustrum mogen aanleveren. Hieronder een overzicht van de werken die te zien zullen zijn.

In de schatkamer

De ambachtsschool waar nu Kunstcentrum Haagweg 4 is gevestigd is in 1892 gebouwd als waar vaklieden werden opgeleid voor uiteenlopende beroepen. De ambachtsschool van toen is al lang gesloten maar ook vandaag de dag is er nog volop afwisseling in het gebouw. Hier zijn behalve uiteenlopende bedrijven ook een diversiteit aan kunstenaars gehuisvest.

Bovenstaande video neemt je mee in delen van het gebouw die je normaal gesproken niet zult zien. In deze schatkamer verstopt in het gebouw bewaren kunstenaars Robin Akkerman en Kees van Schie een deel van hun vele werken….. kom een kijkje nemen!