Robin Akkerman | Expositie Mariteam

Expositie Mariteam

In mei 2008 organiseren drie galeries in de dorpsstraat te Warmond een gezamenlijke expositie van maritieme schilderijen. De deelnemende galeries zijn Galerie de Pomp, Kunstcafe de Galerie en ‘t Oude Raadhuis.

Expositie ‘Mariteam’ is vanaf 24 mei tot half juni 2008 op wisselende momenten te bezoeken. Kunstcafe de Galerie is de gehele week geopend; Galerie de Pomp en ‘t Oude Raadhuis zijn op wisselende tijden open. Behalve schilderijen van Robin Akkerman op deze expositie ook werken van Kees van Schie, Gijs Donker, Meike van der Lippe en Frans Bianchi te bewonderen. Het thema van alle kunstwerken is ‘maritiem’.

Programma:

woensdag 21 mei t/m maandag 16 juni: expositie schildersgroep ‘Mariteam’ in de galeries rond het Pleintje bij de Pomp in het kader van 25 jaar Stichting Zeilvaart Warmond.

Zaterdag 24 mei: 16.00 opening van de exposities door Antoon de Vroomen, voorzitter Stichting Zeilvaart Warmond, op het Pleintje bij de Pomp opgeluisterd door het Schippertjeskoor.

Zondag 25 mei: live schilderen door deelnemende kunstenaars op het Pleintje bij de Pomp.

Zaterdag 7 juni en zondag 8 juni: schilderen met ezelverkoop (niet de beesten) of krijttekenen in de Dorpsstraat te Warmond op de route van de galeries naar het park Groot Leerust.

Openingstijden galeries

Galerie de Pomp: woe – zo van 15 – 17

Kunstcafe de Galerie: ma – zo van 10 – 17

Het Oude Raadhuis: woe – vr van 15 – 17, za 11 – 17 & zo van 13 – 15

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.