Exposities 2023

Het wordt een drukke expositiezomer in 2023! Robin is op maar liefst vier plekken te zien met Leidse stadsgezichten op verschillende momenten in de periode tussen juli en oktober 2023.

In chronologische volgorde gaat het om exposities in:

  • Galerie Cafe Leidse Lente (Haagweg 4)
  • Restaurant de Vriend (Doezastraat 43) ;Kunst in de etalage.
  • Tijdens Kunstroute op 23/24 september in Kunstcentrum Haagweg 4
  • Stadstimmerwerf aan het Galgewater 22 te Leiden, bij de Leidse Mondialen.

Hieronder vind u een overzicht van de schilderijen zoals te zien zullen zijn op bovengenoemde locaties:

Leidse Stadsgezichten Leiden in de zomer van 2023.

In de zomer van 2023 exposeert Robin in coproductie met Kees van Schie veel van zijn stadsgezichten van Leiden op verschillende locaties.

De Visbrug Leiden en de Nieuwe Rijn hangen al sinds het begin van de zomer in Galerie Café Leidse Lente op de Haagweg 4.

In de week voor het weekend van de Leidse Kunstroute is er de week “Kunst in de etalage” (18 – 24 sept) .  De Doezastraat komt in de etalage van Restaurant “de Vriend” ( Doezastraat 43)  te staan.

In het weekend van de Kunstroute Leiden (23 &24 sept) zijn overige stadsgezichten van Robin en Kees van Schie ook zichtbaar geëxposeerd in het gebouw van de Haagweg 4, waaronder de Nonnenbrug, Barrera met blauw water en stadsgezicht Achter de Hoge Woerd.

Het Galgewater zal in een expositie van de Leidse Mondialen te bezichtigen zijn in de Stadstimmerwerf, Kort Galgewater 22. De Expo heet LEIDEN & ZO en duurt van 8 sept tot 6 oktober.

Resumerend:

Leidse Stadsgezichten te zien:

  • Juli, augustus september  in Galerie Café Leidse Lente, Haagweg 4.
  • 18 – 24 sept “Kunst in de etalage”” bij Restaurant de Vriend, Doezastraat 43.
  • 23 en 24 sept Kunstroute Leiden.  Gebouw Haagweg 4, atelier 4G1. 8 sept tot 6 okt, expo LEIDEN & ZO bij de Leidse Mondialen, Stadstimmerwerf, Galgewater 22.