Tag Archives: expositie

Willemstadsgezichten & De Insulinde

Op dit moment verblijft Robin op Curacao waar de familie beschikt over een vakantiehuis. Omdat op Curacao alles gewoon open is (behalve indien failliet door pandemie) natuurlijk een veel betere plek om te verblijven dan in Nederland.

Wie toevallig ook op bezoek is op het eiland kan tot 20 maart 2021 de expositie ‘Willemstadsgezichten en de Insulide’ bezoeken in het Culture Deli Cafe boven het Maritiem Museum van Curacao.

Hieronder enkele foto’s van Robin in actie:

Informatie expositie

Willemstadsgezichten en de Insulinde”

Op de expositie zijn twaalf schilderijen van monumentale gebouwen in Willemstad en landhuizen daarbuiten te zien. Eén van de werken is een panoramadoek van “De Insulinde” dit schip is helaas ter ziele, maar lag vroeger aan de Handelskade en verzorgde cruises voor kleine gezelschappen.

Locatie: Culture Deli Café (boven Maritiem Museum)N. van den Brandhofstraat 1, Willemstad Curacao.

Openingstijden:

  • ma – za van 8.00-14.00
  • vrijdag van 16.30 – 21.00

Flor de fango

Robin & Kees zullen wellicht in najaar 2020 exposeren in Arnhem ter ere van jubilerende dansschool flor de fango. “Flor de Fango” is de naam van de Arnhemse tango dansschool die dit jaar zijn 30 jarig lustrum viert. Ter gelegenheid hiervan is een nieuwe website gebouwd die tango en kunst met elkaar verenigt: tangokunst.com

De organisator,Jan van Laarhoven, wil in het najaar van 2020 enkele schilderijen die op de website zijn verschenen exposeren ter gelegenheid van het lustrum. Robin en Kees hebben enkele coproducties voor dit lustrum mogen aanleveren. Hieronder een overzicht van de werken die te zien zullen zijn.