Tag Archives: haagweg 4

In de schatkamer

De ambachtsschool waar nu Kunstcentrum Haagweg 4 is gevestigd is in 1892 gebouwd als waar vaklieden werden opgeleid voor uiteenlopende beroepen. De ambachtsschool van toen is al lang gesloten maar ook vandaag de dag is er nog volop afwisseling in het gebouw. Hier zijn behalve uiteenlopende bedrijven ook een diversiteit aan kunstenaars gehuisvest.

Bovenstaande video neemt je mee in delen van het gebouw die je normaal gesproken niet zult zien. In deze schatkamer verstopt in het gebouw bewaren kunstenaars Robin Akkerman en Kees van Schie een deel van hun vele werken….. kom een kijkje nemen! 

Robin Akkerman | Party time special (2009)

Party time special (2009)

Aan al het goede komt een einde. Zo ook aan de (met een maand verlengde) expositie Party time van Kees van Schie en Robin Akkerman in Kunstcentrum Haagweg 4 te Leiden.

De afsluiting van de expositie op 29 maart 2009 werd opgeluisterd door een optreden van de band Trubadur. Op de foto’s hieronder een kleine impressie van dit optreden en wat beelden van de zaal. Er zijn ook video opnamen gemaakt; echter deze vragen iets meer bewerking dan foto’s…. nog even geduld daarvoor dus. Eerst maar eens de foto’s !