Tag Archives: schilderreis

Spanje Callosa

Via Fundacion Cultural Knecht-Drenth (FCKD) kan Robin in het bergachtige achterland in de provincie van Alicante in het dorpje Callosa neerstrijken in een atelier annex gastenverblijf om de Spaanse sferen en landschappen vast te leggen.

Wanneer: 23 mei – 14 juni 2019

Waar: Callosa (provincie Alicante)

Wat: de typisch Spaanse bergdorp straatjes en het bergachtige achterland.

Robin Akkerman | Bourgondie

Bourgondie

Met dank aan Old Holland Academy (zie ook http://www.oldhollandacademy.com/Default.aspx ) heeft Robin Akkerman in de periode van 16 tot en met 26 mei deelgenomen aan een schilderreis door Bourgondie (Frankrijk).

Tijdens deze schilderreis over de Loire hebben Robin Akkerman en enkele andere kunstenaars op uitnodiging van Old Holland Academy niets anders gedaan dan het omringende landschap schilderen met de old holland verf. De resultaten zullen te zien zijn op de site van Old Holland en hopelijk binnenkort ook hier !

In ruil voor deze reis en het gebruik van het Old Holland Academy materiaal stellen de kunstenaars elk een schilderij beschikbaar. De deelnemende kunstenaars zijn behalve Robin Akkerman ook Frans Bianchi, Kees van Schie en Reinhart. Daarnaast zal Meike van der Lippe op de valreep ook deelnemen aan deze reis….

Zie voor meer informatie van Old Holland het onderdeel evenementen op de OldHolland website.


Update na de Loire reis van OldHollandAcademy:

Hieronder een video van de inmiddels befaamde Alberto die even zijn stem oefent op de boot tijdens Loire reis gesponsord door Old Holland Academy.

Hieronder ‘voor’ en ‘na’ foto’s van object ‘Alberto’ door Robin Akkerman…